dijous, 15 de maig del 2014

De tornada amb l'Arorua de MRDM i RUMS!!!/ de vuelta con Arorua de MRDM y RUMS

Edito l'entrada:
Bueeeno...fa més d'un any que no publico...han passat moltes coses i totes bones, la millor de totes la nostra filla Isona una morenassa amb molt cabell que va néixer al desembre. Ha estat una època de canvis, bebé, pis, projectes de feina, i sobretot he gaudit de la maternitat.
Bueeeno...hace mas de un año que no publico...han pasado muchas cosas y todas buenas, la mejor de todas nuestra hija Isona, una morenaza con mucho pelo que nació en diciembre. Ha sido una época de cambios, bebé, proyectos de trabajo y sobretodo disfrutando mucho de la maternidad.

Vaig saber que estava embarassada al poc de la última entrada. I les prioritats van canviar. Volia dedicar tot el temps lliure possible al Xabier fins que naixés la petita. I un cop la petita va arribar el temps és compartit i si és veritat que he cosit, però molt menys del que potser hagués volgut, però he sentit la necessitat d'estar mama 100% el temps lliure, per què malauradament vaig tornar a les 16 setmanes a la feina, i hi hagut moments molts durs. He gaudit dels dinars a casa amb el gran i la petita, les migdiades junts, els 2 germans mirant-se bocabadats sorpresos l'un amb l'altre.

Supe que estaba embarazada a los dias de la ultima entrada que hice. Y las prioridades cambiaron. Queria dedicar todo el tiempo libre posible a Xabier hasta que naciera la pequeña. Y desde que nació nuestro tiempo es compartido. Y si es cierto que he cosido, pero mucho menos de lo que quizás me hubiera gustado. Pero sentí la necesidad de estar (porque ser ya lo soy) 100% mama del tiempo lobre. Por que tuve que reincorporarme a las 16 semanas al trabajo, y ha habido momentos muy duros. Y mientras he podido he disfrutado de los almuerzos juntos los 3, las siestas, los 2 hermanos mirándose embelesadosy sorprendidos el uno con el otro.

Però va, prou de romanticisme, al lío. Com vaig falta de roba em vaig apuntar al CC La pantingana junt amb MRDM, i ara us vull ensenyar el model Arorua de MRDM. Espero que us agradi! el model de la Pantingana el tinc a mitges, a veure si m'hi puc posar.
He modificat el patró enxamplant el coll, l'he fet més llarga, i no he posat ni coll ni punys, ho rematat amb la única puntada decorativa de la meva màquina ;)

Pero bueno, basta ya de romanticismo y al lío. Como voy necesitada de ropa me apunté al CC de LA PANTINGANA junto con MRDM, y ahora os quiero enseñar el modelo Arorua de MRDM. Esperi que os gusre! el modelo de la Pantingana lo tengo a medias, a ver si me puedo poner.
He modificado el patrón ensanchando el cuello, la he hecho mas larga y no he puesto ni cuello ni puños, lo he rematado con la unica puntada decorativa de mi maquina ;)







I amb això em queden 5' per arribar a RUMS, passeu i feu una ullada, és una passada tot el que fan!!!RUMS

Y con esto me quedan 5' para llegar a RUMS, passad y hechar una ojeada, es una pasada todo lo que hacen!! RUMS

6 comentaris:

  1. t'ha quedat molt maca! rebenvinguda al blog, t'he vist al RUMS i he recordat que et llegia pel Soc Petit, espero que també retornis per allà

    ResponElimina
    Respostes
    1. espero poder tornar estar ben activa! si el temps em deixa, necessitaria dies de 48 hrs !!

      Elimina
  2. Muchas felicidades!!! la camiseta está genial. besotes

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!