dijous, 22 de març del 2012

Bosses per les mudes d'hospital

Mica en mica la vida em retorna la felicitat, sembla que porti tota una vida amb el Xabier i encara no fa 3 mesos que va néixer...
Recordo que un dia estava a casa preparant la seva mini-robeta pel gran dia, i quan l'anava a posar en bosses zip tal i com ens havia dit la llevadora, vaig pensar, que podia provar de fer-ne jo unes per cada dia...i aquest n'és el resultat, em van resultar molt còmodes i ara els hi he canviat l'ús i les utilitzo per dur els bolquers i un canviador i per portar sempre una muda pels "escapes" que tots els bebès tenen, i us ben asseguro que ja l'he tingut d'utilitzar varies vegades!! des que tenim al petit Xabier la rentadora treu fum!!!
És un projecte ben fàcil, i molt útil, us animo a totes les que teniu mandra de fer projectes una mica complicats que feu aquest, que de debò és mooolt facilet, i admet moltes variants, amb biaix o sense, amb aplicacions, etc...



3 comentaris:

  1. Ostres això és just el que vaig a acabar de cosir ara per l'Emma que com s'adelanti haurem d'anar amb bosses de plàstic i no m'agradaria gens.
    Molt xules!!

    ResponElimina
  2. Hola! estava buscant idees per fer unes bosses del neixement per la nostra nena (l'esperem per finals de febrer) i he trobat aquestes al teu blog. M'han semblat molt xules i et volia preguntar quines mides fan i quantes en vas preparar. Espero que m'ho puguis contestar. Moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gal.la! Perdona, no m'havia adonat que tenia el teu comentari pendent de publicar :(. I tant que t'ho puc dir! les faig sempre de 30cms d'ample i el llarg el faig en funció de per a que les vull, bosses per bolquers talla 1,2,3...o per la muda,però l'ample és de 30. Espero ser-hi a temps per a que et sigui útil. Deus estar ja a punt, moltes felicitats!

      Elimina

Gràcies per dir la teva!