dijous, 1 de març del 2012

Francesc Xabier!!

Doncs si...aquest era el meu secret...el passat 27 de desembre naixia el nostre fill. D'aquí venia tant secretisme...tenia tanta por que sortís malament!! 
Ara ja han passat 2 mesos, intensos i plens de felicitat, i ara si ja us ho puc dir... No hi ha paraules suficients per descriure tota la voràgine de sentiments que he viscut. El que si us puc dir, és que mai havia estat tan FELIÇ!
Durant els mesos de l'embaràs vaig aprofitar i vaig fer forces cosetes, que us aniré ensenyant de mica en mica. Ara, però us deixo un tastet!


La cortina i una capseta  a joc per la seva habitació



part de la seva vànoveta


Un dels bodis que li vaig "tunejar"
I una foto que em fa especial il.lusió, la panxeta que lluïa fins fa 2 mesos amb unes lletres fetes en feltre per la seva habitació:

4 comentaris:

  1. Cris enhorabona! Me n'alegro moltíssim d'aquesta felicitat que sents. No tinc paraules per transmetre't la meva alegria. Per molts anys i esperem veure totes aquestes cosetes tant precioses que has fet durant l'embaraç i amb tant d'amor pel teu petit. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Ohhhhhh IRINA FELICITATS!!!!!!!!!!!
    Quina il·lusió, que bé que bé que bé...
    aix, m'acabes de fer molt feliç.

    ResponElimina
  3. Pero quin noticion!!! Moltisimes felicitats!!! Espero anar veient totes aquestes cosetes que vas fer. Un petonas

    ResponElimina
  4. Saps perfectament el que sento. Només em queda afegir que m'alegra tenir notícies vostres. Petons, abraçades i somriures!

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!