divendres, 13 d’abril del 2012

AI Nadal 2011

Buff devia aquesta entrada desde nadal, però amb el naixement del Xabier i la voràgine de la nova vida se m'havia passat...Com ja sabeu a l'SP fem 3 cops a l'any un amic invisible, i al de nadal em va tocar de víctima el www.limonerias.com i jo vaig ser la victima de la www.niniscooking.com . Com us podeu imaginar els regals que vaig rebre ens van encantar, tots ténen un significat, les boles de l'arbre les van fer ella i els seus fills que són increíbles per cada un dels de casa, un oli aromàtic que lliga molt bé amb les amanides, unes arrecades que m'encanten!! i el regal més especial, un bodi pel Xabier amb un gondolero dibuixat, i és que, en el nostre viatge de fa 1 any a Venècia vam encarregar al nostre fill!

El Mai xafardejant la seva bola!

L'oli aromàtic i el joc de boles per l'arbre

Les meves arrecades!

El super bodi!!




Jo li vaig fer unes fundes pel passaport per tots els membres de la família, uns ornaments per l'arbre i una bosseta per dur el que vulgui al bolso:

Les fundes pel passaport

La funda per dins

El joc de funda i bosseta

Els ornaments per l'arbre

La llàstima és que el dia que havíem quedat per donar-li els regalets em vaig posar de part, així que els ornaments hauran d'esperar a l'any que ve per ser penjats! Però sé, que ella estava ben encantada del naixement del nostre fill! 

1 comentari:

  1. Estava i estic ben encantada amb el naixement del Xabier! I estic encantada amb els regals, els ornaments hauran d'esperar, però. I no ho ha dit, però la bosseta per dur al bolso és per a portar-hi compreses: el millor invent del segle, que és un rotllo tenir-les desperdigades pel bolso i que l'obris i et caiguin quan estàs pagant a una botiga, per exemple. Un cop més, gràcies!

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!