dimarts, 2 d’abril de 2013

Cosim plegades a la xarxa i unes fundes ipad i ipadmini de fa molts dies enrere

Aquests dies m'estic posant al dia tant de coses endarrerides que us vull ensenyar, com de coses pendents per acabar(aquestes en són moltes, però la pila va baixant!) I tot, per què varis blogs dels que segueixo estan fent un munt de cosim plegades interessantíssims i amb els que tenim l'oportunitat d'aprendre molt. La pantingana està fent la setmana del nadó, mi mara mundo té un tutorial xulíssim d'uns pantalonets molt còmodes, trapeando està amb un cosim plegades d'una granota molt actual i del qual ja tinc els patrons tallats i llestos per posar sobre les robes per marcar-les. mi rincón de mariposas va fer un cosim plegades d'uns sarouels que tinc a mitges per que m'he encallat amb la cintura, a veure si avui aconsegueixo solucionar-ho. I a diario de naii esta preparant un cosim plegades d'una túnica on també m'he apuntat...així que se m'ha girat feina.
I avui us volia ensenyar unes fundes que vaig fer per 2 dones molt especials, la Sin i la Kelly, que van tenir els aniversaris molt juntets, una el 6 i l'altre el 7 de GENER(si si desde Gener que dec aquesta entrada!!).
Per la Kelly li vaig fer utilitzant aquestes teles que em va regalar ella mateixa, són molt "british" i la combinació m'encanta!!
I per la Sin vaig fer servir unes teles de Kokka Japan que vaig comprar a Nunoya ja fa temps i que tenia esperant per a un projecte especial. I aquests són els resultats. I ara sense més vaig a fer baixar la pila de coses pendents!


1 comentari:

  1. Se t'acomula la feina:) Igual que a mi, que m'apunto al de la Pantigana i estic esperant el de l'Elsie Marley de finals de mes...

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!