dilluns, 8 d’abril del 2013

Setmana del Nadó de La Pantingana

La pantingana ha organitzat la setmana del nadó, jo aquesta setmana només he pogut fer la la granota de trapeando, però si que és veritat que he anat cosint cosetes pel Xabier i els seus amics. Us deixo les bandanes per les babetes, que ara que fa més solet li poso enlloc del buf, el buf   i la bossa del cotxet.
bandana per les babetes


buf


bossa pel cotxet

5 comentaris:

  1. M'encanten les teles de calaveres. Són la meva perdició :-) I la bossa pel cotxet també és molt bonica. Jo ahir en vaig fer una però de moment avuu la porto jo de bolso, jiji.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt. A mi em passa el mateix amb les teles que, en principi, no són per a bebés.
    Per què no enllaces l'entrada a la part baixa del día del pantalons? Hi ha gent que no llegeix tots els comentaris, però si l'enllaces segur que la veuen.
    Moltes gràcies per participar... mai és tard (ja sabem què és tenir nens, jejeje)

    ResponElimina
  3. que chulo el bolso del coche, las telas son preciosas!
    Un beso

    ResponElimina
  4. Hola Cris! Q chulo tu blog! lo vi al principio cuando lo empezaste y la verdad es que has hecho un montón de cosas. Yo he creado un blog también, http://maravillasacrochet.blogspot.com.es/ acabo de empezar así que no tengo mucha idea de como va!!! Espero que estés bien. Un besazo guapa!! Sara Gil

    ResponElimina
  5. T'he deixat un premi "One lovely blog award" al meu blog: http://limonerias.blogspot.com.es/2013/12/volvemos-de-nuestras-vacaciones-de.html

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!