diumenge, 13 de març del 2011

DIA PLUJÓS, DIA PROFITÓS!

Ahir, no va parar de ploure durant tot el dia, i els dies de pluja em fan posar activa, el Xavi sempre diu que espero a que faci mal temps per fer coses,i té raó. Vam banyar el Mai va quedar així de guapo!



Una de les meves passions és la cuina, és habitual trobar-me cuinant o cosint, se'm passen les hores volant! Doncs bé, ahir volia provar de fer alguna recepteta nova, i vaig entrar al bloc de la meva amiga Agnès www.debuencomeryalgomas.blogspot.com i vaig trobar una recepta de pa ràpid sense fermentar, i em vaig animar (sempre amb l'ajuda del Xef de la família, el Xavi!), i aquest va ser el resultat, m'hi va faltar un pèl més de sal, però estava boníssim!



I com venien uns amics amants de la cuina alemanya a sopar, em vaig atrevir a fer "bretzels", és un tipus de pa que es fa sobretot per acompanyar els Bratswurst, que s'escalda en aigua abans de coure al forn, la recepta la vaig treure d'aquesta pàgina www.cocinisima, té un munt de receptes alemanyes increíbles!





 I per acabar d'arrodonir-ho vam fer "rosquillas de anís", que el nostre amic li encanten! la foto no és cap meravella, però sembla que li van agradar!!


I entre recepta i recepta, vaig trobar al calaix de les teles una de cuadrets vichy rosa i m'en vaig fer un necesser per guardar el secador, és molt senzillet, amb uns cors d'aplicació, potser fins i tot un pèl cursi, però a mi ja em fa el servei!








Doncs, el que us deia a l'entrada, DIA PLUJÓS, DIA PROFITÓS!! i com avui fa solet, ens anem a passejar al pipi-can. Bon diumenge a tots!

5 comentaris:

  1. Uaaaaa Cris he encontrao mi blog jajajajaja. Lo voy a actualizar un poco (si no me entra la perrería).

    Y sí que me gustaron los roscos (he desayunado un par esta mañana),los pretzels y el pan (gracias por la cena). Por cierto esa web de cocina no es de la que sacamos la receta de los spatzels, es esta: http://www.cocinaya.com/recetas/2007/12/spaetzels-sencillos-pasta-huevo-suabia

    La de cocinisima me la apunto, aunque soy un negado para cocinar como siempre... de hecho esta web la encontré buscando la receta para hacer limoncello y licor de hierbas XDDDDDDDDDDD

    Esta mañana al llevar a Laurita al aeropuerto hemos visto a un tio que salía a pasear con 3 Mais... he flipao jeje.

    Enga que acabéis de pasar bien el domingo.

    ResponElimina
  2. A mi no me cunden tantos los días!!!!!!

    ResponElimina
  3. Ya puedo escribir con mi cuenta!!!!y ya soy seguidora!!!Que puedo decir de la wii cuicine...INCREIBLE!!!!!ÑAM ÑAM...el miercoles vamos otra vez, jajajaja

    ResponElimina
  4. nena quin pa mes bo jejeej tens unas manetes per les coses que ja m'agradaria a mi,aquestes coses amb roba a mi no em surten jejej,a tu et cundeix molt el dia ,aixo va molt be.petons

    ResponElimina
  5. Vinc del blog de l'Agnés i amb el teu permís em quedo per aquí, ara vaig a continuar llegint
    Petons i feliç setmana

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!