divendres, 18 de març del 2011

Porta monedes amb aplicació de Kokeshi

Hola! Avui tinc una prova de foc, vaig cap al meu lloc de treball per enllestir un parell de coses abans de reincorporar-me, després d'una llarga baixa. Doncs, bé, durant tot aquest temps m'he sentit molt estimada i recolzada per alguns companys, uns quants d'ells són amics, de fet mai els veig com a companys, han compartit les meves penes, hem plorat junts i m'han fet riure quan ho necessitava, no cal que els nombri, ells ja saben qui són. Doncs, bé, avui vaig a enllestir, burocràcia! I he volgut preparar un detall, per  a una companya, una companya especial, s'ha portat molt bé, sense la necessitat de fer-ho, i li he fet aquest porta-monedes, per que cada cop que s'apropi a la màquina de cafès, s'enrecordi de mi, espero que li agradi!

7 comentaris:

  1. a mi m'agrada moltisimmmmmmmm...em tindras que ensenyar jeje petons guapa

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt xulo, segur que li encanta!
    Quan et reincorpores reina? Un petó

    ResponElimina
  3. M'encanta !!! com t'ha quedat i les Kokesis en general.... ara m'has fet pensar que jo també tinc una Kokesi per ensenyar... I molt bona tornada a la feina !!!!

    ResponElimina
  4. M'encanta!!! Que et reincorporis és bona senyal, que vagi molt bé la tornada.

    ResponElimina
  5. Pues seguro que le encantará, te ha quedado muy chulo!!!

    ResponElimina
  6. Pa crack vosotras dos, que estáis todo el día que parecéis chinicas (como la que has cosido) ahi cosiendo de manera ilegal XDDDD.
    Muy chulo por supuest, que artistaca.

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!