dimecres, 2 de març del 2011

COSTURER DE PARET

Fa dies, que intento fer un espai meu per les manualitats, el nostre menjador sempre té la taula plena de fils, botons, teles, agulles...i el Xavi a vegades es desespera, i no li falta raó, sembla un camp de batalla!!!!
Així, que vaig pensar que em podria fer quelcom per tenir les coses que utilitzo més sovint organitzades i a mà, així que em va venir al cap les "panyaleres" que hi ha a les habitacions de bebès, i d'aquí vaig agafar la idea, només he necessitat retalls de teles, i feltre (per què tingui més gruix i aguanti el pes), i un parell d'hores per fer-lo, i aquest és el resultat:

  I ara unes fotos per  a què veieu els detalls de més aprop:

Té butxaca per a tot el que necessito!

Fins i tot per punxar les agulles!

 Bé, vaig a penjar-lo a l'habitació dels trastos, que espero que dintre de poquet sigui l'habitació de costura i/o manualitats.

2 comentaris:

  1. Nenaaaa que xulo!!!!! t'ha QUEDAT GENIAL!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Ei, que xulu que t'ha quedat!!
    Jo al final em vaig comprar un carret d'aquells de lavabo, perquè ja no hi cabia i el nostre menjador sempre era un embolic... (encara ho és eh?)
    i tens quarto dels trastos que pot ser taller??? i a què esperes? nosaltres no tenim més espai, i ens hem d'apanyar com podem... però tu, aprofita-ho eh?
    Petons guapa
    Bet

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!