dimecres, 30 de març del 2011

moneders

Fa uns dies em va picar la mosca de fer uns moneders, no han quedat perfectes, però, no estan malament, i m'ha encantat fer-ne, així que segur que repetiré. Al vermell li vaig fer un necesser petit a joc per a dur-lo al bolso, i em va genial per guardar les coses de noies, el bàlsam de llavis, un boli i un encenedor, i el blau el vaig acabar ahir i quan pugui li faré el necesser a joc, o un portamonedes, a veure a què m'animo...ah! i les teles són japoneses de Keiki, també regalet de nadal, amb tanta tela com tinc em podria passar mesos sense comprar, però divendres quan vagi a classe a http://www.patchworktrossets.blogspot.com/ segur que m'enfiraré i compraré alguna coseta, que ténen uns teixits de somni!i unes mans d'artista! Bé, us deixo els moneders, espero que us agradin!










Com veieu, no  m'he oblidat de res, té porta-monedes, per les targetes, el DNI i els billets (llàstima que d'aquests mai m'en sobren, jejeje!!)

11 comentaris:

  1. nenaaaaaaa com t'han quedat ,jo vull una jajajaj com l'has fetttt tens de fer un pas a pas jejeje petons

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Oh, caram, això són palabras mayores, eh? que xulus, i quines robetes més boniques...

    ResponElimina
  4. Guauuuu! Te han quedado chuliiiisimos!!!!!!!

    ResponElimina
  5. ohhh havia escit un missatge i no ha sortit! aixx... en tot cas ha quedat xulissim i jo tb voto pel tuto!!! que hi has posat a dins pq sigui mes sòlid?

    ResponElimina
  6. Qué éxito amiga!!!a mi también me gustan mucho!!besos!

    ResponElimina

Gràcies per dir la teva!